Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

 

A meleg társkeresők személyiségtípusai

Írta: Márk, Dátum: 2016-06-29 06:00:00, Rovat: Meleg élet

Biztosan sokan ismerjük azokat a melegeket, akik viselkedés, magatartás szerint egy skatulyába helyezhetők a hasonszőrűekkel. Készítettünk egy típusokat felsoroló kis leírást, persze sztereotípiákat nem mellőzve. Sokakra azért rá lehet ismerni, amennyi komolytalanság, talán éppen annyi komolyság van emögött. Olvassátok és írjátok meg mit hagytam ki, ti hogyan látjátok?

A meleg társkeresők személyiségtípusai

A vadász: létezik belőle aktív és passzív, egyetlen mozgatórugója csak szex és semmi más.

A szűz: Általában passzív, ártatlan szűz "kislány", aki még nem volt senkivel. Igazából pedig a világ kurv*ja, de kezdőnek próbálja eladni magát.

A félős: Ő maga sem tudja mit akar, levelezget, de nem lép semmit. Igazából velük szinte lehetetlen élőben találkozni.

A bika: Igazi aktív, ezt próbálja fitoktatni is, el is hiszed róla, míg nem találkoztok, aztán rájössz, hogy egy jelentéktelen alak.

A kislány: Igazi se fiú, se lány, de ha már válaszatni kell, inkább az utóbbi. Viselkedése, mozgása, haja, arca, hangszíne és úgy nagyjából minden ami vele kapcsolatos, arról ordít, hogy k****g - már elnézést, de mind ismerjük őket ;)

Izmoska: Fiatal, vékony fiú, kockahassal. Általában aktívnak vallja magát, de sokszor még Ő maga sem tudja. Belőle még sok minden lehet, de a komoly kapcsolattól távol áll, ha azt is szeretne keresni. Előtte még hosszú út áll, hogy megállapodjon egyszer.

A mackó: Általában kedves, vicces egyén. Sajnos testük miatt sokan meg sem nézik őket, de vannak akik pont rájuk buknak. Jó társak lehetnek az életben.

A pofátlan: Nem érdekli, hogy is néz ki valójában, a tőle nagyságrendekkel jobb kaliberűeknek ír és felhábrodik ha nem kap választ, vagy elutasítást kap.

A képtelen: A félős egyik fajtája, aki fél képet is megosztani magáról, először mindenképpen Ő szeretne képet látni a másikról.

A csaló: Nem saját fotóival, egy jóféle csávónak adja ki magát. Unatkozik, szórakozik, hiteget, képeket csal ki másoktól.

A rendes: Kevesen tartoznak ehhez a csoporthoz, velük érdemes kezdeni. Átlagos vagy jó kinézet jellemzi őket, néha még szerények is. Sajnos őket könnyű megbántani és utána csalódottak lesznek.

A csalódott: Feladja és nem lép be többet, talán pár hónap múlva újra próbálkozik.