Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

 

A melegek konzervatív szemmel

Írta: Márk, Dátum: 2016-08-11 09:33:01, Rovat: Meleg élet Címkék: média, melegség, mleg élet

Azok a konzervatív, hetero emberek, akik mit sem tudnak a világunkról, kizárólag a média alapján tudnak megítélni minket. Mondanám, hogy valószínűleg nincsenek meleg ismerőseik, de ezt máris cáfolnám, hiszen biztosan vannak, csak nem tudják róluk... vélhetően joggal!

A melegek konzervatív szemmel

Sajnos ezek az emberek, ha nem is utálnak, de elítélnek minket, mert amit látnak, az a "buzis" vagy éppen polgárpukkasztó viselkedés. Gondoljunk csak a csodás Pride legszebb díszpéldányaira, vagy olyan filmekre - tisztelet a kivételnek -, ahol a melegeknek szándékosan csak a rinyálós, nyávogós, feminim "egyedei" vannak megjelenítve. Ezeknek a hétköznapi embereknek a melegségről alkotott képe nem több, mint amit a TV-ben látnak.

Mindemiatt tartom szerencsés dolognak, amikor méltán neves magyar vagy éppen külföldi hírességek felvállalják melegségüket, mely rávilágít arra, hogy a melegek nem feltétlenül olyanok, amilyennek eddig gondolták, amit a média festett róluk. Ezért is fontos, hogy milyennek láttatjuk magunkat, buzi(s)nak, vagy egyszerű melegnek, aki semmiben sem különbözik tőlük.