Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

 

A melegek egészségesebben élnek, mint hetero társaik


Írta: Kata, Dátum: 2016-08-31 11:16:29, Rovat: Felmérés

Európában a skandináv országok számítanak a legaktívabban sportoló nemzeteknek, az ott élők 80-90 százaléka végez hetente legalább 2-3 alkalommal egy-egy órás testedzést. Nyugat-Európában is egészen magas, 65% körüli az aránya a rendszeresen sportolóknak, míg hazánkban egy tavalyi felmérés szerint csupán 18-23% végez hetente néhány alkalommal intenzívebb testmozgást, amivel sajnos a sereghajtók között vagyunk Európában.

Tovább olvasom

Sok a rejtőzködő a melegek között


Írta: Kata, Dátum: 2016-04-28 14:30:05, Rovat: Felmérés

Az elsődleges nemi identitás, önmagunknak a férfi vagy női nemhez sorolása a kutatók szerint már másfél éves korra kialakul bennünk. Egy kétéves gyerek már tudja, hogy milyen nemű, 1-2 évvel később pedig már meg tudja különböztetni a körülötte levő emberek nemét. Ezt akkor még gyakran a külső jegyekkel kapcsolja össze – mint például a ruházat – és megmásíthatónak, megváltoztathatónak tartja. Iskolás korára tudatosul benne végleg a nemi hovatartozás megmásíthatatlansága.

Tovább olvasom