Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

 

A hosszútávú meleg párkapcsolat egyik titka

Írta: Márk, Dátum: 2016-05-17 17:19:38, Rovat: Meleg élet Címkék: hosszútávú meleg párkapcsolat, meleg kapcsolat, meleg társ

Létezik-e egyáltalán hosszútávú meleg párkapcsolat? Sokan nem hisznek benne, persze jó néhányan ismerünk ilyen párokat. De miért is ritkább a meleg világban 2 férfi között egy hosszútávú kapcsolat?

A hosszútávú meleg párkapcsolat egyik titka

Pontosan ez! A kérdéssel meg is válaszoltuk a kérdést magát, ugyanis a megoldás a 2 férfi. A hetero párkapcsolatokban is nagyobb százalékban a férfi fél lép félre, így meleg kapcsolatoknál az esély duplázódik, lévén mindkét fél férfi. A férfiak pedig természetüknél fogva, ösztönösen sokkal nagyobb vadászösztönnel rendelkeznek. De hogyan is lehet kordában tartani az ösztönöket? Az igazi válasz erre az, hogy sehogy!

Az éhséget kell csillapítani. Igazából a dolog akkor működik jól, ha két hasonló vérmérsékletű férfi talál egymásra és együtt vadásznak tovább. A szerelem teljes mértékben elválasztható a szextől. Míg a szex is két részre oszlik. A pár egymással szeretkezik, másokkal pedig szexelnek, mely inkább játék, amolyan közös szórakozás. Pesze ez a hetero párkapcsolatokban is előfordul, hogy egy harmadikat keresnek az egyik - vagy mindkét - fél örömére. Esetleg Swinger klubokba járnak. Így már nem is olyan idegen ez. Sokan elítélik, fújolnak, de emögött sokszor az irigység és álszentség bújik meg. Aki a legnyiltabban elítéli, az vagy megcsalja a párját, vagy őt csalják meg tapasztalatom szerint.

Ti hogyan vélekedtek erről?