Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

 

Revolut Pride MasterCard

Írta: Misi, Dátum: 2019-07-08 10:04:38, Rovat: Egyéb

A Revolut az egyik legkedveltebb utazós bankkártya és a múlt héten a Pride tiszteletére 30.000 meleg zászlós kártyát gyártott le, melyet ingyen lehetett igényelni.

Revolut Pride MasterCard

A Revolut ezzel a gesztussal tiszteli meg a meleg közösséget, hogy meleg zászlós bankkártyákat gyártott az első 30.000 igénylőnek.Sajnos elég hamar elkapkodta a világ ezeket a kártyákat, de folyamatosan újabb és újabb design-al fognak előállni.

De mi is az a Revolut? Egy teljesen ingyenesen beszerezhető bankkártya. Ha van Revolutos ismerősünk, a meghívójukkal még a kiszállíttatása is ingyenes, ha nincs, akkor is csak pár dollár.
A kártyához tartozik egy alkalmazás, amin keresztül másik bankkártyánk segítségével pénzt juttathatunk rá. De mire is használhatjuk ezt a pénzt?

  • Ingyen utalhatunk akár külföldre is.
  • Több valutát is kezel, egyszerre tarthatunk rajta Ft, $, EUR, vagy akár izraeli shekel-t is, vagy amit csak akarunk.
  • A legjobb FX középérték árfolyamon válthatunk a pénznemek között.
  • Ingyenes KP felvétel havonta $200 vagy 70.000 Ft értékig, vagy ennek megfelelő értékű valutában attól függően éppen melyik országban vagyunk.
  • Létezik prémium kategória is, ami már nem ingyenes, hanem fizetős, ott a KP felvét a csomagtól függően dupla vagy tripla annyi, mint amit fentebb írtam és az utasbiztosítást is tartalmaz.

Lényegében aki sokat utazik, annak kihagyhatatlan, hogy ezzel intézze utazása alatt pénzügyeit, ne pedig a saját bankja váltsa sokkal rosszabb árfolyamon, a külföldi KP felvét horror díjairól nem is beszélve.