Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

 

Egyedül megöregedni?!

Írta: Márk, Dátum: 2016-08-17 10:15:11, Rovat: Meleg élet Címkék: egyedüllét, öregség

Nekünk, melegeknek sokszor csak a jó szex számít és nem gondolunk bele, hogy mennyire szükségünk is lenne egy tartós párkapcsolatra, az abban rejlő stabilitásra.

Egyedül megöregedni?!

A legtöbben bele sem gondolunk abba, hogy ha nem építünk ki időben egy stabil párkapcsolatot, idős korunkra igencsak magányosak leszünk. Sőt, még párban sem egyszerű a helyzet, mégis sokkal stabilabb jövőt alakíthatunk ki magunkak öregkorunkra, mint ha egyedül kellene odáig eljutni. Gyermeke vélhetőleg nem sokunknak lesz, így még arra sincs esély, hogy valaki gondoskodjon rólunk, amikor eljön az idő és szükségünk lesz rá.

Párban viszont sokkal egyszerűbbek az anyagiak, könnyebben kijövünk egy hónapban. Nagyobb esélyünk van megtakarítani, esetleg egy komolyabb nyaralást bevállalni. De ezek mind csupán a stabilitást építik, a legfontosabbról pedig még szó sem esett:

- Fantasztikus valaki mellett ébredni reggelente, még ha fáradtan is, mert a fél éjszakát nem tudtad átaludni a horkolása miatt.

- Jó érzés reggelente az ágyban egy csókra ébredni, még ha nincs is túl a reggeli fogmosáson.

- Jó érzéssel tölt el, amikor új dolgokat vásároltok a lakásotokba, még ha azt néha kicsit feleslegesnek is tartod, de Ő nagyon szeretné.

- Az egész munkanapod jól telik, mert tudod, hogy utána találkozhattok és még akkor is szereted, ha valamiben épp nem egyezik a véleményetek.

- Imádnivaló neki vacsorát készíteni, még akkor is, ha őkelme egy lustaság és addig a telefonját nyomkodja ahelyett, hogy segítene.

- Jó érzés filmet nézi vele az ágyon, miközben öledbe fekve kiköveteli, hogy Őt végig cirógatni kell ám film közben.

- Csodálatos este valaki mellé befeküdni az ágyba, akit szeretsz, még ha úgy kell kikabálnia a hálóból, hogy "gyere már lefeküdni, mert nélküled nem tudok aludni!"