Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

 

Melegeknek Airbnb?

Írta: Misi, Dátum: 2017-05-09 15:36:21, Rovat: Egyéb Címkék: airbnb, meleg szállás

Az Airbnb mintájára nyílt egy külön weboldal a melegek igényeinek maximális kielégítése céljából.

Melegeknek Airbnb?

Roppant frappáns ötlettel állt elő Matthieu. Persze nem találta fel a spanyol viaszt, de a hasonló szolgáltatások palettáját színesíti ki a szivárvány minden színével. Hogy miért? Külön weboldalt nyitott azoknak az utazni szerető melegeknek, akik szívesen Airbnb-znének, de kellemetlennek érzik, hogy azonos nemű párjukkal 1 francia ágyas szobát vegyenek ki. Sőt, lehet szívesebben adja ki egy meleg lakástulajdonos is a kecóját, ha azt tudatosan melegeknek adhatja ki. Még a CNN is írt erről a nagyszrű kezdeményezésről, amit Ti is megnézhettek a misterbandb.com oldalon.

4 évvel ezelőtt Matthieu, - a misterB&B alapítója és vezetője - Barcelonaban foglalt egy apartmnant partnerével, ahol a tulajdonos lány is ott lakott. Enyhén kényelmetlen helyzetbe került, amikor megkérdezte tőle a lány, hogy Ők a másik sráccal 1 ágyban fognak aludni? Ez a kellemetlen élmény ébresztette rá, hogy mennyivel egyszerűbb lenne, ha létezne egy ilyen szolgáltatás, ahol köztudottan melegek fognak szállást foglalni. Bárki felrakhatja kis lakását erre az oldalra, aki meleg, vagy melegbarát.